Soms moet je het mensen makkelijk maken! Daarom is het vanaf heden ook mogelijk om online te doneren. Heel simpel via Ideal of PayPal. Wist u trouwens dat wij gebruik maken van een bank welke duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan?

undefined

Er is veel vraag naar geweest en het heeft even mogen duren, maar vanaf nu is het mogelijk om online te doneren aan Stichting Noordzee Nettenvrij.

Doneren is mogelijk in een aantal vaste bedragen maar natuurlijk kunt u ook zelf een bedrag invullen. De betaling zal plaats vinden via Ideal of PayPal. We maken hierbij gebruik van een externe payment provider zodat we uw betaling altijd op een veilige manier kunnen verwerken.

Mocht u liever handmatig via online bankieren een donatie willen invoeren dan kan dat natuurlijk ook. Alle rekening gegevens van Stichting Noordzee Nettenvrij staan ook op onze website.

undefined
Duurzaam bankieren had onze voorkeur!
Natuurlijk zochten wij als stichting naar een duurzame partner voor onze rekeningen. Zodoende zijn wij uitgekomen bij Triodos Bank. Deze bank doet namelijk alleen zaken met organisaties die een gezond milieu en gezonde natuur ondersteunen. Hierbij kunt u denken aan duurzame energieprojecten, maar ook aan biologische landbouw. Recycling en projecten voor natuurbehoud komen ook aan bod. In deze laatste categorie past Stichting Noordzee Nettenvrij natuurlijk prima! Zodoende was voor ons de keuze snel gemaakt.

Bekijken waar en hoe u online kunt doneren? Klik hier